30 Ocak 2010 Cumartesi

www.igneileiplik.com

harika bir blog... Herkese tavsiye ediyorum gerek yaptıklarıyla gerek paylaştıklarıyla olsun kesinlikle izlenmesi gereken bir blog herşey öyle tatlı dille anlatılıyor ki... yorum yazdığınızda kesinlikle cevap alabiliyorsunuz...

4 yorum:

İğne İle İplik dedi ki...

:O İnanmıyorum, Edjüm ne kadar naziksin... Çok teşekkür ederim, gerçekten özel bir şey yapmıyorum, takip ettiklerimle, takip edenlerimle karşılıklı enerjimizi yansıtıyoruz, o kadar. Bu tarz laflar edenleri çok kasıntı bulurum ama gerçektende en açık tarifi bu. Çok ama çok mutlu oldum ve hala ciddiyetle uyarıyorum, beni şımartmayın lütfen:)

Edjüm dedi ki...

aaa... lütfen o senin nazikliğin.. =)ben bu blogda beğendiklermi yayınlıyorum ve seninde blogunu çok beğeniyorum o yüzden senin blogunuda yayınlamak isdedim.. umarm izinsiz yayınladığım için kızmamıssındır ama sana süpriz yapmak istedim... =)) hala 1 izleyicim var umarım benim blogumda senin gibi olurr... =) kendime özgü bir temam olmasını istiyorumm...

İğne İle İplik dedi ki...

Rica ederim , kızmak ne kelime çok ama çok hoş bir süpriz oldu benim için:) Edjümcüm, bu dönem yine çalışmaya başlayacağım için bir süre olmayacağım ama ondan sonra hobi olarak photoshop öğrenmek,ilüstrasyon yapmak istiyorum. Yani bende kendime has bir tema başlığı/ arkaplanı yapmak istiyorum. Öğrenmeyi başarabilirsem senin içinde hazırlamak çok isterim. Ayrıca Sevgili Stil Direktörü'de sana seve seve yardımcı olur.
http://modasalmevzular.blogspot.com/ bence buraya bir göz atmalısın. Ayrıca beni bu kadar kısa zamanda takip ederek, beni mutlu eden herkesede çok teşekkür etmek istiyorum ama ne yazıkki çok fazla bunun hakkını veremiyorum. Ama Edjümcüm unutmamalısınki sen ne kadar bloglara üye olup yorum yaparsan onlarda o kadar keşfeder seni;)

Ve son bir not, bir dahaki konuşmamaızı mailleşerek yapmak isterim ama maalesef bloğunda mail adresini göremedim. igneileiplik@gmail.com, beni haberdar edersen çok sevinirim;)
Şimdilik bana önümüzdeki pazartesiye kadar bana müsade, sevgilerimle..

Edjüm dedi ki...

gerçekten çok sevinirim.. büyük bir hediye olarak kabul ederimm..ayrıca edi'den yardım istedim sıraya aldı ama malum sıramın gelmesi 5 yıl sürer =))) bu arada ben blog açmaya karar verdiğimde kardeşimn mail adresini yazdım o yüzden görülmesini istemedim.. ama ben sana blog mailimi vereyim..=)) pembekuzular@hotmail.com istediğin zaman mail atabilirsin memnuniyetle cevap veririm..=)))